(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Etsimme asiakkaallemme huoltokokemuksen omaavaa tuotantotyöntekijää Hauholla sijaitsevaan käsittelylaitokseen. Työ on aamuvuorossa tapahtuvaa kokopäivätyötä maanantaista perjantaihin. Etsimme joustavaa ja sitoutuvaa ihmistä pitkäaikaiseen työhön. Tarvitset auton, jotta pääset kulkemaan työpaikalle.

Työ on monipuolista tuotantotyötä jossa työnkuvaan kuuluu mm. erilaisten laitteiden huolto- ja korjaustöitä, esimerkiksi trukkien ja kauhakuormaajien huoltotyöt. Katsomme eduksi jos olet käsitellyt koneita ja laitteita sekä hallitset näiden kulutusosien vaihdot ja korjaustyöt. Myös tuntemus moottoreista ja hydrauliikkajärjestelmistä katsomme eduksi. Työtehtävät koostuvat myös käsittelylaitoksen normaaleista tuotannollisista töistä.
Tuotanto- ja käsittelylaitoksessa käsitellään ja tuhotaan tietosuojalain mukaisia materiaaleja sekä käytetään erilaisia koneita.

Jos olet reipas ja rehellinen täysi-ikäinen, metallialan kokemuksen- tai koulutuksen omaava, ja olet käsitellyt erilaisia koneita ja laitteita, olet etsimämme henkilö.
Työt alkavat mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä.

Laita hakemus palkkatoiveineen www.sihti.fi sivujen kautta.

Haastattelemme hakijoita jo haun ollessa auki.