(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Oletko teollisuuden töistä kiinnostunut vielä uransa alkutaipaletta taittava innokas tekijä tai jo alan kokenut konkari? Joko tai, jatka lukemista!

Etsimme nyt useita TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Sastamalaan!

Tulet työskentelemään tuotannon tehtävissä mm. prosessien valvonnan, laadunvalvonnan ja pakkaustöiden parissa. Vaikka aiempi kokemus tuotantotyöstä tai vastaavista tehtävistä luetaan eduksi, ei se ole vaatimus - asenne ja oppimishalukkkuus ratkaisevat!

Työt tehdään arkisin kokopäivätyönä klo 6-14.30. Työaika 40h/vk ja palkkaus kemian perusteollisuuden TES tai kokeneen tekijän kohdalla sopimuksen mukaan.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan neljän kuukauden mittaisena vuokratyösuhteena, mutta tähtää vakinaistumiseen asiakasyritykseen.

Haastatteluja suoritetaan puhelimitse tai videoyhteydellä jo hakuajan puitteissa. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä, joten nopeus on valttia!

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointisuunnittelija
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi