(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Haemme asiakkaallemme tuotantotyöntekijää.

Töiden aloitus ja kesto riippuvat asiakkaan tarpeista. Työ on vuorotyötä pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Sinun tehtävänäsi on huolehtia tuotannosta omalta osaltasi, aktiivisena osana muuta tiimiä. Työ sisältää myös laadun tarkkailua, joten huolellinen työote on tärkeää.

Edellytämme sinulta reipasta ja ripeää työotetta eikä pieni likaantuminen työnparissa säikäytä sinua. Haluat antaa parhaasi koko työyhteisön hyväksi, kykenet fyysiseen työhön ja kannat vastuun omasta työstäsi. Hyvä paineensietokyky, ripeys ja luotettavuus ovat niin ikään ominaisuuksia, joita tehtävässä vaaditaan. Työturvallisuuskortti ja kokemus trukin käytöstä luetaan eduksi. Vastaavista tai sovellettavista tuotannon tehtävistä teollisessa ympäristössä on toki etua, mutta asenne työhön on se mikä ratkaisee!

Mikäli olet jo kokenut osaaja tai sinulla on motivaatio oppia uutta hyvällä asenteella, tässä voi olla tilaisuutesi. Lähetä hakemus ja CV viimeistään 06.04.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Anna Similä, anna.simila@adecco.fi tai puhelimitse, p. 040 844 7175.