(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Haemme asiakkaillemme Orimattilaan tuotantotyöntekijöitä

Työnkuva:

Tuotantotyöntekijänä pääset tekemään osaamistasosi mukaan erilaisia teollisuuden avustavia tehtäviä. Mahdollisten työssä tarvittavien koneiden käyttöön opastetaan. Työ on 2-vuorotyötä ja sitä tehdään erilaisissa tehdasympäristössä. Työtä on tarjolla eri mittaisia pätkiä, joten se sopii myös sellaisille, jotka voivat ottaa vastaan lyhyempiäkin työsuhteita.

Työ edellyttää:

Aiempi kokemus teollisuuden työstä tai teollisuuden alan koulutus katsotaan eduksesi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Tärkeintä on hyvä asenne työtä kohtaan ja halu oppia uutta. Työ edellyttää kuitenkin kohtuullista/hyvää fyysistä kuntoa, koska työtä tehdään pääasiassa seisten. Arvostamme, mikäli olet aikaisemmin käyttänyt esim. trukkia, hallinosturia tai erilaisia kappaleen työstölaitteita.

Tarjoamme sinulle:

Nyt on mahdollisuus kerryttää työkokemusta ja osaamista eri työtehtävissä! Työ on mielenkiintoista ja työporukka on energinen sekä osaavia ammattilaisia täynnä, jotka perehdyttävät sinut tehtäviin. Myös työnjohtajat ovat tukenasi ja apunasi aina tarvittaessa.

Hakuprosessi:

Työt alkavat nopealla aikataululla sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelemme jo hakuajalla. Hae siis heti kotisivujemme kautta ja kerro osaamisestasi. Laitathan hakemukseesi palkkatoiveesi sekä kerrot aiemmasta osaamisestasi. Kerrothan myös, mitä työhön liittyviä kortteja sinulla on voimassa.

Lisätietoja:

Elina Forssell, HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi