Tuotantotyöntekijä
ETRA Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme ETRA Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ muovin CNC-koneistukseen Tampereen tehtaalle kokoaikaiseen ja vakinaistuvaan työsuhteeseen.

ETOLA-yhtiöt on suomalainen teollisuustuotteita ja -tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä. Vuodesta 1932 toimineen yhtiön kokonaisliikevaihto tänä päivänä on noin 450M € ja henkilöstömäärä 1500. Kokonaisvaltaista palvelukonseptia teollisuustuotteissa ja - tarvikkeissa tuottaa Etra - Your Industrial Partner. Teollisuustuotteiden lisäksi ETOLA-yhtiöihin kuuluu myös rakennustarvikealalla Meltex Oy Plastics, veneilyalan erikoisliike Maritim sekä kodintuoteketju Etola Shops Oy. Liiketoimintaa on Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Baltiassa. Katso lisää: www.etola.fi.


Odotamme:
-vähintään koneistajan perustutkintoa
-huolellista ja tarkkaa työnjälkeä
-mielenkiintoa koneistusta kohtaan ja oma-aloitteista otetta työhön
-loogista päättelykykyä
-suomen kielen taitoa

Arvostamme itsenäistä ohjelmointikykyä (FANUC) ja hyvää piirustustenlukutaitoa. Myös CAM- osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olet ennen kaikkea ”joukkuepelaaja”.

Tarjoamme:
-osaamisesi mukaisen palkan
-työkokemusta monipuolisista tehtävistä
-mahdollisuuden työskennellä suomalaisen teollisuuden näköalapaikalla


Työ on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, josta on mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoille. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaa, HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen +358 44 2414 618 (arkisin klo 8-16).


Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1351445
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa