(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Haemme asiakasyrityksellemme

Tuotantotyöntekijöitä

elementtien kasaukseen sekä asennukseen. Työ on fyysistä, joten hyvä kunto on yksi edellytyksistä. Olet myös nopea oppimaan ja omaksumaan uusia työtehtäviä sekä sopeutumaan uuteen työympäristöön. Kokemus metallialalla työskentelystä katsotaan eduksi ja siitä on sinulle ehdottomasti etua.

Edellytyksenä työssä pärjäämiselle on myös se, että osaat käyttää työkaluja sujuvasti. Oma auto tarvitaan työpaikan sijainnin vuoksi. Työ on 2-vuorotyötä 6-22 välillä. Palkkaus tapahtuu teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen. Työ on määräaikainen vko 26 loppuun asti ja sen jälkeen jatkosta sovitaan henkilökohtaisesti. 

Jos koet olevasi sopiva henkilö työtehtävään, etkä pelkää fyysistä työtä, laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:

anni.vellonen@lisapalvelu.net

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.