(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Etsimme asiakkaallemme Ouluun tuotantotyöntekijää verkkolaitteiden tuotantoon.

Työnkuvaan kuuluu mm. laitteiden mekaanista kokoonpanoa, testaamista ja pakkaamista. Hoidat tuotantotehtävien lisäksi myös asiakastoimitusten pakkaamisen ja dokumentoinnin.

Edellytämme hakijalta huolellisuutta ja tarkkuutta työssä, sekä kykyä tehdä korkeaa laatua vaativaa kokoonpanotyötä käsin. Kykenet tekemään toistettavaa työtä ja pidät sitä mielekkäänä. Arvostat laadukasta lopputulosta ja kannat vastuun omasta työstäsi ja sen laadusta. Olet oma-aloitteinen tiimipeluri ja vastaat omalta osaltasi tiimin lopputuloksesta. Odotamme joustavuutta työaikojen suhteen ja mahdollisuutta myös iltavuorojen tekemiseen. 

Emme edellytä kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä, vaan olet voinut kartuttaa sopivaa osaamista vaikkapa harrastusten kautta. Soveltuvalla tekijällä pysyy pienetkin osaset hyppysissä. 

Nyt tarjolla mukava työpaikka hyvässä porukassa, nopeasti kasvavassa teknologiayrityksessä, jonka tuotteista pääosa menee vientiin.

Työt alkavat pikaisesti, heti sopivan henkilön löydyttyä! 

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Päivi Rantsi 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.