(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Oerlikon

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme Espoon Kivenlahteen tarkkaa ja tunnollista tuotantotyöntekijää Oerlikon Balzers Coating Finland Oy:lle. Tuotantotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu kappalekäsittely eli pinnoitettavien tuotteiden laadunvalvonta, pinnoituksen esivalmistelu ja pakkaustehtävät. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus ajalle 30.3.2020-31.1.2021.

Työ soveltuu erittäin hyvin henkilölle, joka pitää tarkkuutta ja sorminäppäryyttä vaativista töistä. Aikaisempi työkokemus tai koulutustausta ei ole välttämätön ja työt soveltuvatkin sekä kokeneille työntekijöille että vasta työuraansa aloittaville tekijöille. Kokemus rutiininomaisista tuotantotöistä tai sorminäppäryyttä vaativat harrastukset ovat eduksesi.

Nyt on loistava mahdollisuus päästä työskentelemään yhteen maailman johtavista korkeanteknologian ohutkalvopinnoitteiden valmistajista, työympäristöön, jossa on jatkuvasti mahdollisuus kehittyä ja oppia vaativampia työtehtäviä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi meille osoitteeseen www.adecco.fi. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Anniina Nyholm puh. 040 6822644 tai sähköpostitse anniina.nyholm@adecco.fi.

Oerlikon Balzers on yksi maailman johtavista pinnoitustekniikoiden toimittajista, jotka parantavat merkittäväsi tarkkuuskomponenttien tehoa ja kestävyyttä kuten myös metallintyöstötyökalujen ja muoviosien valmistukseen käytettävien työkalujen toimivuutta.

Oerlikon Balzersin tuotantolaitoksissa ja asiakkailla on maailmanlaajuisesti toiminnassa yli 1 100 Oerlikon Balzersin valmistamaa pinnoitusjärjestelmää. Balzersin järjestelmien kehitystyö ja kokoonpano tapahtuvat Liechtensteinissa, Langenthalissa (Sveitsissä) ja Bergisch Gladbachissa (Saksassa). Oerlikon Balzers toimii dynaamisesti kasvavan, yli 100 pinnoituskeskuksen verkoston voimin 35 maassa Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa. Oerlikon Balzers on yhdessä Oerlikon Metcon ja Oerlikon AM:n kanssa osa Sveitsissä kotipaikkaansa pitävän Oerlikon-konsernin pinnoitusratkaisujen segmenttiä (SIX: OERL).