(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme metalliteollisuuden asiakkaallemme Orimattilaan TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ keskiraskaaseen kokoonpanoon.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä koulutusjaksolla. Koulutusjakson pituus on 2 - 4 viikkoa. Työtehtävät liittyvät laitteiden käsikokoonpanoon. Työpaikalle pääsee julkisilla kulkuneuvoilla, mutta haasteellisesti. Oman auton käyttömahdollisuus on sinulle etu, mutta ei pakollinen.

Sinulla on aktiivinen ja ahkera työote sekä motivoitunut asenne työntekoon. Sinulta löytyy oppimishalua, sorminäppäryyttä ja hieman aikaisempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä. Olet huolellinen, tarkka ja ripeä. Tarjoamme sinulle päivätyötä mukavassa työporukassa.

Mikäli olet etsimämme henkilö, niin täytäthän hakemuksen pikaisesti osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelon ja vapaamuotoisen hakemuksen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.