(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Oletko miettinyt, että vuosi 2020 voisi tuoda mukanaan uusia tuulia työurallesi? Kiinnostaako vakituinen tuotantotyöntekijän tehtävä kemianteollisuuden parissa? Mikäli vastasit kyllä, saattaisi asiakkaallamme olla paikka juuri Sinulle!

Sun Chemical Oy on johtava painomusteiden, pinnoitteiden, väriaineiden, nestemäisten yhdisteiden ja levitysmateriaalien valmistaja. Yrityksessä työskentelee maailmanlaajuisesti yli 20 000 työntekijää 63 eri maassa vastatakseen asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin ja tuomalla markkinoille uusia ideoita sekä uusinta tekniikkaa.

Etsimme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Sun Chemical Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä työskentelet monipuolisesti eri tuotantovaiheissa ja huolehdit osaltasi, että kaikki työtoimet suoritetaan turvallisella tavalla asianmukaisten laatu- ja tehokkuus-standardien mukaisesti. Työtehtävät pitävät sisällään esimerkiksi annostelua ja värien sekoitusta, laadunvalvontaa sekä trukinajotyötä. Työaikasi on arkisin klo 6-14.30 ja työpisteesi sijaitsee Espoossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista, huolellista ja järjestelmällistä työskentelyotetta tarkkojen turvallisuusmääräysten vuoksi. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja pystyt ajoittain kommunikoimaan hieman myös englannin kielellä, vaikka suomen kielen erinomainen osaaminen on edellytys tehtävässä toimimiseen.

Tarjoamme sinulle seuraavan askeleen työurallasi! Tulet saamaan huolellisen perehdytyksen tehtävään ja pääset osaksi rentoa työyhteisöä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut, kuten lounas- ja kulttuuriseteliedun.

Kiinnostuitko? Loistavaa! Käythän täyttämässä hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.2.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa ja valittu henkilö työllistyy suoraan Sun Chemical Oy:n palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Emmi Sivén, 050 599 9210 / emmi.siven@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.