(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Go On Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Etsimme puutuoteteollisuuden asiakkaallemme Akaaseen nopealla aikataululla

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen vähintään kahdeksi kuukaudeksi, töitä voi olla pidempäänkin.

Työtehtävät ovat monipuolisia tuotannon tehtäviä, painottuen työskentelyyn puukalusteiden kasaamisessa ja työstämisessä. Tehtäviin saa kattavan perehdytyksen, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi.

Odotamme Sinulta:
- Reipasta työotetta ja motivaatiota uuden oppimiseen
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Eduksi aiempi kokemus tuotantotöistä tai puutuoteteollisuudesta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisten joukossa. Palkkauksesi muodostuu puusepänteollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti tai sopimuksen mukaan. Työskentely tapahtuu arkipäivisin päivävuorossa klo 7:00-15:00.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaa, HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen +358 400 180 952 (arkisin klo 8-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.