(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Oletko teollisuuden töistä kiinnostunut vielä uransa alkutaipaletta taittava innokas tekijä tai jo alan kokenut konkari? Joko tai, jatka lukemista!

Etsimme nyt useita tuotantotyöntekijöitä Alavudelle!

Työtehtäviisi tulevat kuulumaan tuotannon monipuoliset tehtävät kuten karmien kasaus ja heloitus, ladontatehtävät sekä muut tuotantolinjan työt - nopeasti oppivalla on mahdollisuus edetä myös muihin tuotantolinjan vaativampiin tehtäviin.

Työntekijöiltä edellytämme valmiuksia fyysiseen työhön, vuorotyövalmiutta sekä timanttisia tiimityöskentelytaitoja. Voimassa olevaa työturvallisuuskortti ja kokemus lähettämötyöstä luetaan hakijan eduksi.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkipäivisin. Työsuhde solmitaan vuokratyösopimuksena ja työaika tehtävässä on 20-40 tuntia viikossa. Palkkaus Puusepänteollisuuden TES/sopimus.

Työt alkavat helmikuun alussa joten hae paikkaa jo tänään! Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä. Työsuhteen kesto on aluksi 2-5 kk, mutta työt jatkuvat mahdollisesti pidempäänkin.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-14).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.
Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi