(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
HKScan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Maistiaisia meistä: 

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita ja kuluttajia ja teemme heidän elämästään maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Onnistumme tavoitteessamme, kun takaamme korkean laadun ja vastuulliset toimintatavat kaikissa töissämme ja toimissamme. Olemme ylpeitä pohjoismaisista juuristamme ja periaatteistamme.

Osana työyhteisöämme tulet yli 7 000 kollegasta muodostuvan monikulttuurisen tiimin jäseneksi. Uskomme siihen, että pääset toteuttamaan yhteistä visiotamme parhaiten, kun johtamiskulttuurimme on inspiroiva ja välittävä. Tukemalla yksilön työuraa ja ammatillista kasvua sekä koko organisaation yhteistyötä luomme palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

 

Haemme nyt Vantaalle työntekijöitä tuotannon ja logistiikan tehtäviin tulevan kevään ja kesän tuotantosesonkiin. Töiden aloitus tapahtuu maalis- ja kesäkuun välillä ja töitä on tarjolla elokuun loppuun saakka.

Odotamme sinulta: 

• 18 vuoden ikää ja valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä 

•Tiimityötaitoja 

• Rutiininsietokykyä sekä valmiutta fyysiseen työhön

• Reipasta asennetta ja otetta työn tekemiseen 

• Suomen kielen taitoa

 

Kesätyöpaikkamme antavat sinulle hyvää työkokemusta, olet sitten alan opiskelija, alalle aikova tai haluat saada kokemusta teollisuudessa työskentelystä. 

Sinä voit odottaa meiltä:  

Työskentely meillä antaa sinulle arvokasta työkokemusta elintarviketeollisuudesta sekä kansainvälisessä yhtiössä toimimisesta, mikä tukee hyvin monien eri alojen opintoja. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa meidät.

 

Lisätietoja:

Aloitamme kausi- ja kesätyöntekijöiden haastattelut heti ja haastattelut jatkuvat tarpeen mukaan aina loppukeväälle 2020 saakka.  

Kesätyöpaikkana HKScan on savuton. Rekrytointiprosessiimme kuuluu työhöntulotarkastus, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.  

Hae kausi – ja kesätöihin maukkaan ruoan pariin täyttämällä työhakemuksesi osoitteessa www.hkscan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat  29.2.2020 mennessä.