(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Haemme lasialalla toimivalle asiakkaallemme Joensuuhun tuotantotyöntekijää mm. erilaisiin kokoonpanon työvaiheisiin.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta lasialan tehtävistä, mutta toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta teollisuuden tai rakennusalan työtehtävistä, sillä työkalujen on pysyttävä käsissä. Lisäksi olet oppimiskykyinen, huolellinen ja ahkera työssäsi.

Työskentely tapahtuu päivävuorossa ja työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuun aikana. Aluksi työsuhde on määräaikainen kauttamme, mutta määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme palvelukseen toistaiseksi työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle hyvän perehdytyksen tehtäviin, siistit työtilat sekä mukavan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Piia Sallinen: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.