(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haemme asiakkaallemme Kontiolahdelle metallialan tuotantotyöntekijää.

Tehtävä sisältää erilaisia osavalmistuksen työvaiheita, kuten levyjen leikkaamista, särmäämistä, kierteytystä ja kokoonpanon tehtäviä. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Lisäksi olet huolellinen, oppimiskykyinen ja sinulla on reipas ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Hitsaustaidon katsomme eduksi, mutta emme pakolliseksi. 

Työskentely tapahtuu päivävuorossa klo 6-14.30. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää aluksi muutamia kuukausia. Hyvällä tekijällä on myös mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön asiakkaamme kirjoilla. 

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi pikaisesti tehtävään!

Lisätietoja: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.