(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019
Go On Oulu hakee asiakkaalleen Iihin

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Asiakkaamme on teollisuuden moniosaaja, joka on erikoistunut kumi-, muovi- ja silikonituotteiden valmistamiseen. Laadukkaat tuotteet ja monipuoliset kansainväliset asiakashankkeet luovat perustan yrityksen toiminnalle. Asiakkaamme pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotteitaan ja palveluitaan, jotta pystyy vastaamaan omien asiakkaidensa muuttuviin tarpeisiin.

Työtä tehdään säännöllisillä työajoilla päivävuorossa ja työnkuvaan kuuluu monipuoliset tuotannon tehtävät. Tässä työssä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimämme tuotantotyöntekijä on reipas ja motivoitunut henkilö, jolla on tarkka ja tunnollinen työote. Et ole myöskään allerginen pölylle, maalille, liuottimille tai muille teollisille aineille ja pärjäät itsenäisessä työssä hyvin.

Tarjoamme sinulle:
- Säännölliset työajat päivävuorossa
- Inspiroivan ja palkitsevan työympäristön
- Hyvät työpuitteet
- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Edellytämme hakijalta:
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Aikaisempaa kokemusta tuotantotyöstä tai soveltavaa koulutusta
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Motivoitunutta, reipasta ja itsenäistä työotetta
- Hyviä yhteistyötaitoja

Työ alkaa: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä
Palkkaus: TES
Työaika: Kokoaikainen 1-vuorotyö
Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen tulevaisuudessa.

Mikäli koet olevasi hakemamme tekijä, jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa: www.go-on.fi. Aloitamme haastattelut saman tien. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Ulla Kolehmainen, puh. 044 330 8824. Emme valitettavasti voi käsitellä sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.