(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019
Haemme Seinäjoella toimivalle metallialan asiakkaallemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Aikaisempi työkokemus metallialan työtehtävistä ei ole välttämätöntä, sillä työhön saat kattavan perehdytyksen. Meille on tärkeintä, että sinulla on reipas ja motivoitunut asenne, ja olet innokas oppimaan uutta!

Työnkuva muotoutuu omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Etsimme työntekijöitä mm. poltto-, plasma- ja laserleikkaukseen, viimeistelyyn sekä keräilyyn. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä metallialan ammattilaiseksi kasvavassa yrityksessä. Työsuhde on määräaikainen ja se solmitaan Go On Seinäjoen kanssa, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kirjoilla.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Anna asenteesi näkyä ja kerro miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Tule mukaan Go Onin joukkueeseen!

· Palvelemme sinua paikallisesti 22 toimipisteessämme. Voit poiketa helposti toimistolla vaihtamaan kuulumiset ja hoitamaan asioita.

· Paikallisina yrittäjinä tunnemme alueen yritykset, osaamme olla mukana siellä missä mielenkiintoisia työmahdollisuuksia on.

· Meillä aukeaa jatkuvasti uusia työpaikkoja, mutta läheskään kaikki eivät tule julkiseen hakuun, vaan niitä tarjotaan ensisijaisesti jo aiemmin meidän kautta töitä hakeneille.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.