(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Etsimme asiakkaallemme Lapinlahdelle tuotantotyöntekijöitä/maalareita.

Työtehtäviin kuuluu runkokomponenttien valmistusta, -kasausta ja -pakkausta. Maalarin tehtävässä työskentelet maalauslinjalla ja kokemus käsiruiskun käytöstä katsotaan eduksi.

Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä kunto ja valmius kaksivuorotyöhön ovat edellytyksenä tähän tehtävään valituksi tulemiseen. Työtä tehdään myös enimmäkseen osana tiimiä, joten hyvät ryhmätyöskentelytaidot tulee löytyä sekä tietokoneen käyttötaitoa. Aikaisempi kokemus tehdastyöskentelystä katsotaan eduksi, mutta asenne työntekoon on tärkeintä.

Työt alkavat heti sopivimpien hakijoiden löytyessä. Työsuhteen kesto on aluksi noin 1-3 kuukautta, mutta jatkuvat mahdollisesti pidempäänkin. 

Jätä pikaisesti hakemus, aloitamme haastattelut heti.

Lisätietoja ark. 8-16 Susanna Koponen p. 044 765 0120.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.