(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
ABB Oy Distribution Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Etsimme yhteistyökumppanillemme ABB Oy:lle Distribution Solutions -yksikköön mielenkiintoiseen tuotantotyöntekijän tehtävään elektroniikka-asentajaa laadunvarmistukseen.

ABB:n Distribution Solutions -liiketoimintalinja Suomessa kehittää, valmistaa, myy ja markkinoi sähkönjakeluverkon suojareleitä sekä ohjaus-, automaatio- ja valvontalaitteita.

Sähköverkon vikatilanteissa suojarele havaitsee vian, viestii siitä eteenpäin ja suojaa näin ihmishenkiä ja laitteita edistäen samalla sähkönsaannin luotettavuutta. Suojareleiden lisäksi Vaasassa sijaitsevan tehtaan kärkiosaamista ovat kaukokäytön ohjaus- ja valvontalaitteet, jotka ovat laajasti käytössä energiayhtiöissä ja teollisuudessa myös Suomessa. Tutustu yritykseen osoitteessa https://new.abb.com.

Etsimme henkilöä työskentelemään tuotannon laatutiimissä, jossa työhön kuuluu saapuvan ja lähteävän materiaalin tarkistamista, viallisten tuotteiden ja niiden osien testaamista, kirjaamista ja raportointia. Työtehtävässä ollaan tärkeässä osassa tuotteiden ja niiden osien reklamaatioiden hoidossa sekä laadunvarmistuksessa. Työnkuvaan kuuluu myös ESD-mittaukset sekä erilaisten järjestelmäkirjausten ja raporttien tekeminen.

Työssä on hyötyä elektroniikka-alan osaamisesta joko koulutuksen, työkokemuksen tai harrastusten kautta. Työ on itsenäistä ja vaatii oma-aloitteisuutta sekä halua kehittyä työssä. Kielitaitovaatimuksina on suomi ja englanti. Työssä ollaan yhteydessä tavarantoimittajiin ja yrityksen sisäisiin sidosryhmiin ympäri maailman, joten sujuva englanninkielen taito on välttämätön työssä onnistumiseksi. Sinun ei tarvitse olla Excel-velho, mutta tavanomaiset toiminnot tulisi olla Office-ohjelmista hallussa. Työssä käytetään myös SAP-järjestelmää.

Työsuhde on kokoaikainen määräaikainen vuokratyösuhde Adeccon kautta aluksi vuoden 2019 loppuun saakka, mutta työsuhteeseen on suurella todennäköisyydellä tiedossa jatkoa. Työtä tehdään päivävuorossa.

Toivomme hakijoilta itsenäistä ja palvelualtista työotetta, kykyä toimia joustavasti tiimissä ja halua sitoutua tehtävään pidemmäksikin ajaksi. Työ vaatii myös tarkkuutta, huolellisuutta ja hyviä kommunikointitaitoja.

Tarjoamme mahdollisuuden oppia ja kehittyä työssä ammattitaitoisten kollegoiden tukemana. Saat työhösi perusteellisen perehdytyksen. Tässä olisi hyvä mahdollisuus taitavalle tekijälle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli suojareletuotteiden laatuasioiden parissa työskentely innostaisi sinua, hae tehtävää heti Adeccon verkkosivujen kautta. Viimeinen hakupäivä on 31.10.2019. Käsittelemme hakijoita myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Adeccon henkilöstökonsulteilta Susanna Kytöharjulta (p. 040 182 6540) tai Pauliina Rintala-Dimiciltä (p. 040 149 5197).