(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Haemme työntekijöitä erilaisiin koneenkäyttötehtäviin (CNC) Saloon. Odotamme hakijoilta valmiutta 3-vuorotyöhön, halua ja intoa oppia uusia asioita sekä kasvaa ammattilaiseksi. Eduksi hakijoille on tekninen koulutuspohja, mutta ei välttämättömyys. Koulutuksen saat työpaikalla. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä vaativampiinkin tehtäviin. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen nykyaikaisessa työympäristössä.

Oikea asenne työhön, oppimishalukkuus ja huolellisuus ovat ne tärkeimmät ominaisuudet, joita etsimme. Työskentelet alussa yhdessä kokeneempien työntekijöiden kanssa ja ohjauksessa. Odotamme sinulta motivaatiota, oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta työntekoon ja vähintään kohtalaista suomen kielen tai englannin kielen taitoa.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuaikaa on jatkettu, joten huomioimme tähän tehtävään aikaisemmin jätetyt hakemukset automaattisesti.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.