Tuotantotyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Oletko kiinnostunut vakituisesta tuotantotyöntekijän tehtävästä, jossa vaaditaan teknistä lahjakkuutta ja tarkkaa työotetta? Jatka lukemista, sillä saatat olla etsimämme tuotantotyön osaaja!

Haemme nyt asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Karkkilaan.

Tuotantotyöntekijänä työskentelet osana asiakkaamme tuotantoprosessia. Tuotannossa noudatetaan lääketehtaille laadittuja ohjeita, jotka määrittelevät täsmällisesti eri tuotantovaiheet ja niihin kytkeytyvän tarkastusjärjestelmän. Myös laadunvalvonta on keskeinen osa tuotantoa. Tulet työskentelemään kuivien tuotteiden parissa hyödyntäen erilaisia koneita, kuten tabletointikonetta. Kyseessä on kokoaikainen 2-vuorotyö (6-14, 13-21 välisinä aikoina).

Toivomme sinulta uskallusta käyttää teknisiä laitteita sekä valmiuksia menestyä tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Työn luonteen vuoksi edellytämme sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aiempaa kokemusta tuotantotyöstä sekä ymmärrystä hygieniasäännöksistä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat työmatkoja työpaikan sijainnin vuoksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoiseen työympäristöön, jossa olet osaltasi valmistamassa laadukkaita ravintolisävalmisteita. Tarjoamme sinulle vakituisen työn sekä erinomaisen perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen työhakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstökonsultti Emmi Sivén, emmi.siven@personalhuset.fi / 050 599 9210.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1305583
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Karkkila