(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Go On Vaasa

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Etsimme asiakkaallemme Vaasaan TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen.

Eduksesi katsomme, mikäli sinulta löytyy aiempaa käyttökokemusta teollisuuden työkoneista, sekä projektiluotoisesta teollisuustyöskentelystä, trukilla ajotaitoa ja piirustustenlukutaitoa. Tärkeänä pidämme myös oma-aloitteisuutta, annettujen ohjeiden noudattamista ja tiimihenkistä asennetta.

Työtä tehdään pääsäänöisesti päivävuorossa, mutta sinulla on oltava valmius tehdä töitä myös iltavuoroa. Haastattelut alkavat jo haun aikana. Älä siis aikaile, vaan hae paikkaasi jo tänään! Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, 0400182668, anita.koskinen@go-on.fi.

Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.