(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Haemme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen Pornaisiin tuotantotyöntekijöitä!

Asiakasyrityksemme tuotteet kuuluvat suomalaisiin laadukkaisiin avaintuotteisiin ja heillä on vakiintunut asema suomalaisessa yritysmaailmassa. Laajalla tuotevalikoimalla sekä erikoistuotteiden omalla valmistuksella asiakkaamme yritys erottautuu positiivisesti edukseen.

Työtehtävät ovat pääasiassa linjatyötä sisältäen mm. asiakasyrityksen tuotteiden pakkausta, painepakkausten täyttöä, etiketöintiä ja venttiilien liittämistä. Työtehtävään kuuluu mm. tilausten järjestäminen työkoneille, ja täyttökoneille.

Odotamme sinulta:

- Huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta
- Halua kehittyä työssä
- Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa
- Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä

Trukkikorttia et tarvitse, mutta se katsotaan eduksi. Hakijalla olisi hyvä olla myös oman auton käyttömahdollisuus, sillä työpaikalle ei pääse joustavasti julkisilla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä suomalaisen teollisuuden parissa osana ammattitaitoista tiimiä. Tehtävä on kokopäiväinen. Työntekijä työllistyy työsuhteeseen Uniflexin kautta, siirtyminen asiakasyrityksemme palvelukseen myöhemmin on mahdollinen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevasta linkistä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä on mahdollista tiedustella Uniflexin asiakaspalvelunumerosta: 040 689 3200.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. -