(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Etsimme asiakkaallemme tuotantotyöntekijää korirakennustehtäviin autojen varustelun parissa. Asiakkaamme, Hakalan Verhoomo Oy, on kotimainen perheyritys, jolla on vahva jalansija yhtenä Suomen tunnetuimpana hyötyajoneuvobrändinä. Hakalan Verhoomo Oy on allaan tunnettu ja luotettu toimija. Toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen Lahdesjärvellä.

 

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä toimit korirakentajan avustavissa työtehtävissä. Työnkuvaasi kuuluu yksinkertaisia ajoneuvojen varusteluja, muutos- ja purkutöitä. Työtehtävät koostuvat muun muassa poraus- ja sirkkelitöistä. Lähtökohtaisesti työ ei sisällä verhoilua, tämä on kuitenkin mahdollista sisällyttää myöhemmässä vaiheessa toimenkuvaan työntekijän oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Edellytämme hakijalta huolellista työotetta, oma-aloitteisuutta ja nopeaa oppimiskykyä. Harrastuneisuus autojen parissa edistää tässä työssä menestymistä, alan aiempi työkokemus ei ole kuitenkaan välttämätöntä. Eduksi hakijalle katsomme puutöiden ja/tai sähkön kokemuksen. Huomioithan, että työssä sinun tulee työskennellä toisinaan hyvin ahtaissakin tiloissa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja vaihtelevia työtehtäviä, joissa pääset kehittämään ammattitaitoasi. Työsuhde on aluksi 12 kk:n pituinen määräaikaisuus, jonka jälkeen asiakkaamme tahtotilana on vakinaistaa työntekijä omille kirjoilleen. Työ on arkisin tehtävää kokopäivätyötä, työaika on joustava ajoittuen pääasiassa klo 8-16.30 välille. Tehtävässä noudatamme Puusepän teollisuuden työehtosopimusta. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja ammattitaitoisen työporukan tueksesi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

 

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, kuulisimme sinusta mielellämme pikaisesti! Käy jättämässä hakemuksesi ensisijaisesti kotisivujemme kautta. Halutessasi voit myös lähettää hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostiimme mira.salomaa@workpower.fi tai lasse.lehtinen@workpower.fi.