(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019
Etsimme Vimpelin alueelle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin teollisuuden työtehtäviin.

Voit olla joko urasi vasta-alkaja tai jo kokeneempi konkari. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, niin me etsimme sinulle parhaiten ammattitaitoasi ja kiinnostuksen kohteitasi vastaavan työn.

Työnhakijalta odotamme ennen kaikkea motivoitunutta ja innostunutta asennetta työntekoon. Haluat oppia uutta ja kehittyä alasi osaajana. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä huolellinen ja tarkka työote. Hyvä fyysinen kunto ja kädentaidot auttavat menestymään työssä. Eduksi katsomme trukinajotaidon sekä aikaisemman kokemuksen erilaisista tuotannon tehtävistä.

Kiinnostuitko? Täytä hakulomakkeemme osoitteessa www.go-on.fi vaikka jo tänään, ja kerro meille tarkemmin osaamisestasi. Lisätietoja antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).
Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.