(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Etsimme asiakkaallemme Nakkilaan tuotantotyöntekijää.

Työnkuvaus:
Työ sisältää monipuolisia tuotantotyöntekijän tehtäviä metallialan yrityksessä, kuten laserleikkauskonepisteellä levyjen nostelua ja vaihtoa sekä helpohkoa kasaustyötä. Halukkuuden mukaan on mahdollista päästä opettelemaan esimerkiksi mankelointia tai särmäystä. Työ on opittavissa, joten et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista töistä vaan asenne ratkaisee! Työ on fyysistä, joten hyvä kunto ja liikunnallisuus katsotaan eduksi. Lisäksi metallipuolen koulutus on eduksesi. Aiempi kokemus alalta on kuitenkin ehdoton etu. Työtä tehdään päivävuorossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Olet tarkka, oma-aloitteinen ja tulet toimeen porukassa. Sinulle on tärkeää, että jälkesi on laadukasta ja sinulta löytyy halua oppia lisää.

Mitä tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä määräajan jälkeen suoraan asiakkaan kirjoille, sillä tarve on pitkäaikainen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae paikkaa lähettämällä hakemus nettisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi paikkaan pian! 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen,
jenni.raitanen@workpower.fi,
040 705 0722

Avainsanat: kokoonpano, metallityö, kokoaikatyö