(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019
Tuotantotyöntekijöitä

Haemme teollisuuden puolella toimivalle asiakkaallemme operaattoreita määräaikaiseen työsuhteeseen, tuotantolinjan käyttötehtäviin.

Tässä työssä pääset työskentelemään huipputeknologian parissa. Töitä on tarjolla erilaisiin tuotantotyöntekijän tehtäviin, ja työ on kolmivuorotyötä. Toimitilat sijaitsevat Vantaalla, ja työtä tehdään siistissä ja modernissa ympäristössä.

Menestyt tässä työssä, jos:

- Olet omatoiminen

- Hoidat työsi huolella sekä tarkkuudella!

- Olet halukas oppimaan uutta ja laittamaan itsesi täysillä peliin joka päivä

- Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä tai alan koulutus katsotaan eduksi (media- ja painoalan tutkinto), mutta ei ole välttämätöntä

- Työkielenä suomi, mutta pystyt tarvittaessa kommunikoimaan myös englannin kielellä

- Taustaltasi olet nuhteeton, tehtävään valinta edellyttää turvaselvitystä

Työssäsi pääset oppimaan erilaisia työtehtäviä ja työpisteetkin voivat työsuhteen aikana vaihdella. Hakijan osalta on tärkeää, että myös rutiininomaiset työt onnistuvat. Aiempi kokemus tuotantolaitteista nähdään eduksi, mutta ei ole välttämätöntä -  työtehtäviin perehdytetään asianmukaisesti asiakasyrityksemme toimesta. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka.

Rekrytointiprosessin aikana tarkistetaan luottotiedot, sekä rikosrekisteri.

Mikäli kiinnostuit, laitathan heti hakemusta tai kysy lisätietoja Laura Honkaselta puh. 050 5374289 tai Julia Tähtiseltä 040 689 5300. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä!

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.