(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Haemme asiakkaallemme Joensuun lähiseudulle reipasta ja kehittymiskykyistä henkilöä betonielementtien valmistukseen.

Tehtävä sisältää mm. betonielementtien viimeistelyä sekä materiaalien vastaanottamista ja kuormien lastaamista.

Valittavalta henkilöltä toivomme jotakin teknistä koulutusta, jonkin verran aikaisempaa työkokemusta esim. teollisuuden tai betonitöiden parista sekä trukilla ajotaitoa. Lisäksi kykenet itsenäiseen, oma-aloitteiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Haemme kuitenkin ennen kaikkea henkilöä, jolla on halu ja kyky ottaa tehtävä haltuun ja oppia uutta.

Työskentely tapahtuu päivävuorossa ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Hyvällä henkilöllä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi tehtävään pikaisesti.

Lisätietoja: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.