(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
MSK Plast Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Haluaisitko työskennellä nuorekkaassa työympäristössä, yrityksessä, joka lukeutuu Suomen suurimpien muoviosien sopimusvalmistajien joukkoon ? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, sillä haku MSK Plast Oy:lle, Ylihärmään on auki!

Työtehtävääsi kuuluu muoviteollisuuden tuotannon eri työtehtävät. Voit olla joko työelämäsi alussa oleva tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokeneempi teollisuudentekijä. Hyvä ja työtä pelkäämätön asenne riittää meille, sillä työtehtävään suoritetaan tarvittava perehdytys.

Toivomme hakijalta huolellista, tarkkaa sekä reipasta otetta työhön, hyvää fyysistä kuntoa sekä vuorotyövalmiutta Jos sinulla löytyy näiden lisäksi oppimishalua sekä asennetta, niin saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle työpaikan nuorekkaassa työympäristössä, sekä kannustavan ja tukevan työilmapiirin. Sinulla on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työsopimus tehdään Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Palkka määräytyy teknologiateollisuuden TES:n mukaan.

Mikäli tehtävä vaikuttaa kiinnostavalta, laita hakemuksesi pikimmiten alla olevan ”HAE TYÖPAIKKAA” painikkeen kautta, tai soittele lisätietoja Baronan Joni Salmelta.

Lisätietoa työtehtävästä voit kysyä Joni Salmelta puh. 050 441 2139 arkisin 8-16