(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Orimattilaan kädentaitoista, tekniikkaa taitavaa tuotantotyöntekijää metalli- ja peltituotteiden valmistukseen.

Olethan tarkka, ripeä liikkeinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Onhan sinulla hyvät kädentadot ja hyvä tekninen osaaminen. Ennen kaikkea haluamme löytää henkilön, jolla on oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen, ja halua ja kykyä uuden oppimiseen. Työ on yksivuorotyötä, ammattitaitoisessa ja mukavassa työporukassa.

Työsuhde on aluksi kuuden kuukauden määräaikainen ja voi muuttua mahdollisesti toistaiseksi voimassaolevaksi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi