(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019
Haemme Seinäjoella toimivalle metallialan asiakkaallemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Aikaisempi työkokemus metallialan työtehtävistä ei ole välttämätöntä, sillä saat työhön kattavan perehdytyksen. Tärkeimpänä pidämmekin reipasta ja motivoitunutta asennetta, sekä intoa oppia uutta.

Työnkuva muotoutuu omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Etsimme työntekijöitä mm. poltto-, plasma- ja laserleikkaukseen, poraukseen sekä jäysteenpoistoon. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä metallialan ammattilaiseksi kasvavassa yrityksessä! Työsuhde on määräaikainen ja se solmitaan Go On Seinäjoen kanssa. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kirjoilla.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Anna asenteesi näkyä ja kerro miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.