(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Gold&Green Foods Ltd Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Gold&Green Foods Ltd Oy
”Gold&Green Foods on vuonna 2015 perustettu elintarvikeyhtiö, jonka tavoitteena on kehittää ja valmistaa innovatiivisia, ekologisia ja terveellisiä elintarvikkeita kaurasta ja palkokasveista. Liikeidean ydin on puhdas, pohjoismainen kaura yhdistettynä ainutlaatuiseen tuotantomenetelmään. Tiimimme on dynaaminen, kansainvälinen ja innovatiivinen. Moderni ja nopeasti kehittyvä tehtaamme sijaitsee Järvenpäässä. Lue lisää osoitteessa www.goldandgreenfoods.com”
Toimenkuva
Tuotannon kesätyöntekijöitä Järvenpäähän

Tehtävänäsi on toimia tuotantotyöntekijän tehtävissä. Työssä tulet hoitamaan tuotteen esikäsittelyä, sekoituksia, annostelua sekä muita vastaavia työtehtäviä. Työ on pitkälti koneellista pakkaamista. Näemmekin erilaisten koneiden käyttökokemuksen etuna. Työtehtävät vaihtelevat vaativista työtehtävistä helpompiin tehtäviin, joten tämä työ sopii hyvin sekä kokeneelle tuotantotyöntekijälle, että vastavalmistuneelle elintarvikeopiskelijalle. Tässä työssä oikea asennoituminen on kuitenkin avainasemassa!

Työ on 3-vuorotyötä, joten toivomme sinulta hyvää peruskuntoa. Jos olet huolellinen, tarkka, ripeä ja omaat hyvän asenteen ja tulet toimeen erilaisten ja erilaisista kulttuureista tulevien ihmisten kanssa, joko suomen tai englannin kielellä, tulet taatusti menestymään tässä työtehtävässä. Eduksi katsomme hygieniapassin.
Odotamme sinulta
Työtä tehdään kolmessa vuorossa ma-pe 7-15, 15-23 ja 23-07. Sinun tulisi siis pystyä tekemään kolmivuorotyötä!
Muut tiedot
Toimi nopeasti! Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
-Hae tehtävään viimeistään 24.5, joko tämän sivun kautta tai sähköpostitse oscar.smart@vmp.fi
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Oscar Smart, oscar.smart@vmp.fi, 040 307 5707
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.05.2019 mennessä.