(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Inosence Polyol Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Inosence Polyol Oy
Toimenkuva
Etsimme Inosence Polyol Oy:lle Saloon kemiantuoteteollisuuteen tuotantotyöntekijää. Työtehtäviin kuuluu mm. kierrätysmuovista valmistettavan kemiallisen tuotteen tuotantoprosessin eri työvaiheet. Työ on päivätyötä.
Odotamme sinulta
Olet korkealla työmoraalilla varustettu työntekijä, joka on ylpeä laadukkaasta työnjäljestä ja omaat reippaan asenteen. Sinulla on yrittäjämäinen ajattelutapa ja olet joustava esim. työaikojen suhteen. Ja sinulla pysyy tarvittaessa myös työkalut käsissä.
Koulutus ja työkokemus
Odotamme sinulta teknisen alan sekä kemian prosessien tuntemusta tai aitoa kiinnostusta niitä kohtaan. Hyvä englanninkielentaito, suullinen ja kirjallinen, on ehdoton, koska työpaikan työkielenä on vain englanti.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön sekä haastavat ja monipuoliset työtehtävät. Aloitamme haastattelut jo haun aikana, ja täytämme paikan heti sopivan löydyttyä. Joten jos kiinnostuit paikasta, toimi nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä VMP:n sähköinen työnhakulomake osoitteessa www.vmp.fi. Liitä siihen CV:si ja merkitse kiinnostavaksi paikka. Mikäli sinulta löytyy jo hakemus meiltä, niin päivitäthän tietosi/CV:si ajan tasalle ja hae paikkaa.
Kesto
mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen
Lisätietoja
Henna Hietanen, henna.hietanen@vmp.fi, 02 728 1450
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.05.2019 mennessä.