(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Arvostatko monipuolisuutta työssäsi? Osaat toimia koneiden kanssa, hallitset tarkat työskentelyotteet etkä pelkää fyysistä työtä? Tiedostat tuotantoympäristön vaatimukset ja viihdyt teollisessa työssä?

Tässä tapauksessa jatka lukemista!

Haemme asiakkaallemme Riihimäelle tuotantotyöntekijöitä lasinvalmistuksen pariin!

Monipuolisiin tehtäviisi tulee lukeutumaan mm. hionta, kokoonpano, listoitus, leikkaus, tiivistys ja laminointi. Pääset työskentelemään koneiden ääressä, mutta työ on luonteeltaan fyysistä ja vaatii tietoteknisten perustaitojen hallintaa. Tärkeintä on kuitenkin asenne ja halu oppia - työtehtäviin sinut tullaan perehdyttämään kattavasti.

Hakijan eduksi luetaan trukkikortti ja/tai kokemus trukin ajamisesta.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat kesäsesongin ajan hyvillä tekijöillä ollen mahdollisuus työllistyä aina loppusyksyyn asti. Työt tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa ma-pe akselilla, mutta mahdollisuus 3-vuoron tekemiseen tulee löytyä. Palkkaus Lasitus-, rakennuslasitus- ja lasinjalostusalan TES.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi