Tuotantotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme työhön tuotantotyöntekijää Tervakoskelle. Työ on pitkäaikainen ja monipuolinen. Nykyinen tilauskanta vaikuttaa hyvältä ja töitä tarjolla pitkälle eteenpäin. Mahdollisuus myös rekrytoitumiseen työtilanteen jatkuessa hyvänä.

Tehtävänkuvaus:

Työtehtävät voivat vaihdella tarpeen mukaan, työ sisältää mm. putkien sahausta, porausta, muita metallipajan tehtäviä ja jonkin verran varastointia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Etsimämme henkilö on hyvän työasenteen ja maalaisjärjen omaava henkilö, jolla työkalut pysyvät käsissä. Työssä tulee olla omatoiminen, tehokas ja nopea oppimaan. Koulutusvaatimusta tehtävässä ei ole. Metallialan perustutkinto katsotaan eduksi. Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Hakuprosessi:

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, lasse.lehtinen@workpower.fi

HR-koordinaattori, jonna.kanerva@workpower.fi

Avainsanat: päivätyö, kokoaikatyö, tuotantotyö, teollisuus, Tervakoski

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265282
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite