(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Haemme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen Sipooseen tuotantotyöntekijää!

Tule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä teollisuuden aerosoliratkaisujen pariin. Asiakasyrityksemme tuotteet kuuluvat suomalaisiin laadukkaisiin avaintuotteisiin ja heillä on vakiintunut asema suomalaisessa yritysmaailmassa. Laajalla tuotevalikoimalla sekä erikoistuotteiden omalla valmistuksella asiakkaamme yritys erottautuu positiivisesti edukseen.

Työtehtävät ovat pääasiassa varaston järjestelytöitä, linjatyötä sisältäen mm. asiakasyrityksen tuotteiden pakkausta, painepakkausten täyttöä, etiketöintiä, venttiilien liittämistä. Työtehtävään kuuluu mm. tilausten järjestäminen työkoneille, ja täyttökoneille.

Tässä työssä pärjäät oikein hyvin, kun olet työntekijänä luonteeltasi huolellinen, toimentarttuva ja aktiivinen. Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ja halun kehittyä. Trukkikorttia et tarvitse, mutta se katsotaan eduksi. Eduksi olisi myös oman auton käyttömahdollisuus, jotta pääset töihin joustavasti. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä suomalaisen teollisuuden näköalapaikalla osana ammattitaitoista ja innovatiivista tiimiä. Tehtävä on kokopäiväinen. Työntekijä työllistyy työsuhteeseen Uniflexin kautta, siirtyminen asiakasyrityksemme palvelukseen myöhemmin on mahdollinen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää alla olevasta linkistä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä on mahdollista tiedustella Uniflexin asiakaspalvelunumerosta: 040 689 3200.