(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018

Haemme asiakasyrityksiimme tuotantotyöntekijöitä ensi vuodelle Lahden seudulle.

Tuotannossa työskennellään erilaisten koneiden käyttäjänä ja mahdollisesti kokoonpanotehtävissä. Työ edellyttää pääsääntöisesti vuorotyövalmiutta 2-vuorotyöhön arkipäiviin sijoittuen. (vuoroviikoin klo 6-14 ja 14-22). Kaikkiin tehtäviin perehdytetään, joten emme edellytä erityistä kokemusta, vaan tärkeintä on motivoitunut ja reipas asenne. Työ sopii myös hyvin esimerkiksi välivuotta viettävälle.

Suurin osa töistä edellyttää perushyvää fyysistä kuntoa, sillä työ sisältää paljon seisomista ja nostelua.

Tehtävän aloitus ja kesto sopimuksen mukaan.

Tarjolla on kokoaikainen työpaikka mukavassa työporukassa. Mikäli työt tuotannon ja teollisuuden parissa kiinnostavat sinut niin käy jättämässä hakemus meille rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Pyrimme tilanteen mukaan kartoittamaan aina hakuusi parhaiten soveltuvan tehtävän eri paikoista.

Lisätietoja tuotannon tehtävistä voit tiedustella: mari.yla-uotila@barona.fi / puh. 050 572 4853.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.