(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Haemme Toijalan tehtaallemme tuotantotyöntekijöitä.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset tuotannon työtehtävät ilmanvaihdon päätelaitteita valmistavalla tehtaallamme Akaan Toijalassa. Kyseessä on vakituinen työsuhde. Etsimme osaavaan ja tarmokkaaseen porukkaamme kolmea työntekijää.

 Haemme sinua, joka suhtaudut työhön reippaalla asenteella etkä pelästy hetkittäistä kiirettä. Eduksi on, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta valmistavan teollisuuden töistä. Mielestämme kokemusta tärkeämpää on kuitenkin huolellisuus, ahkeruus, työmotivaatio ja sitoutuminen työtehtäviin. Työ on vuorotyötä pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, mutta toisinaan teemme myös työkuorman tasaamiseksi kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittyvän työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä osana tavoitteellista ja eteenpäin pyrkivää tuotantotiimiä. Alan johtavana yrityksenä FläktGroup Finland Oy tarjoaa sinulle näköalapaikan toimialalle, sisäänajon ja koulutuksen tehtäviisi sekä esimiesten ja kollegojen täyden tuen kehittymisellesi.

Lisätietoja tehtävistä antaa valmistuspäällikkö Betrina Borén, puh. 044 5544 309 perjantaina 30.11. klo 12-14 ja perjantaina 7.12. klo 12-14.

Hae tehtävää 9.12.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Aloitamme haastattelut heti sopivan hakijan löydyttyä.