(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2018

Etsimme Pieksämäelle tuotantotyöntekijää metallialan yritykseen.

Työssä toimit raudan karkaisun parissa ja tehtävät sisältävät myös lajittelu- ja lähetystöitä.
Itse karkaisutyö on pitkälti automatisoitu, eli tehtävää suoritetaan koneita käyttämällä. Tehtävien hoitoon kuuluu myös erilaisia mittaus- ja dokumentointitöitä.

Työn hoitaminen edellyttää perus ATK-osaamista ja trukin ajotaitoa sekä oikeaa asennetta ja halua oppia koneiden ja laitteiden käyttöä.
Aiempi kokemus metallialalta lasketaan eduksi, mutta se ei ole pakollista.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työpäivät ajoittuvat ma-la välille (TAM26). Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työt alkavat määräaikaisena RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoilla.

Hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.