(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi? Etsitkö joustavaa työtä? Olisitko sinä etsimämme kiireapu tuotantotöihin?

Haemme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Tampereelle.

Tehtäviisi kuuluu pakkaustyöt ja tuotannon eri työvaiheet.
Katsomme eduksesi aikaisempaa tuotantotyö kokemusta sekä ammattillista peruskoulutusta.  Tärkeintä on rohkeus tehdä uusia asioita ja tehtäviä sekä reipas ja oma-aloitteinen asenne.
Työ soveltuu hyvin niin opiskelijoille kuin lisätyötä etsiville.

Työtunteja on viikossa vaihtelevasti 8-40, eli työntekijät voivat hyvin joustavasti tehdä tunteja oman tilanteen mukaan.

Arvostamme sinussa:
- positiivista ja motivoitunutta asennetta
- olet nopea oppimaan
- ammattiylpeyttä omasta osaamisesta
- halua kuulua porukkaan, jossa töitä tehdään hyvällä yhteistyöllä

Tarjolla on paljon tarvittaessa töihin kutsuttavia 3-vuorotyötehtäviä.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi viimeistään 16.12.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/.