(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018
Go On Oulu etsii asiakkaalleen Sodankylään

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ lihateollisuuteen.

Etsimme elintarviketeollisuudessa toimivalle asiakkaallemme pikaisesti tuotantotyöntekijää syyssesonkiin asiakkaamme tehdastiloihin. Tehtävät ovat lihanleikkaajan avustamista, pakkaamista sekä tuotteiden esivalmisteluja. Mikäli sinulla on kuorma-autokortti voit tarvittaessa olla myös kuljetuspuolella. Työt alkavat heti ja jatkuvat sesongin ajan.

Työt tapahtuvat pääsääntöisesti aamuvuorossa ma-pe, mutta varauduthan sesonkiajan vuoksi myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Toivommekin joustavuutta niin työtehtäviin kuin työaikoihinkin työn sesonkiluonteisuuden vuoksi. Kuorma-autokortti katsotaan eduksi. Hakijalta odotamme työtäpelkäämätöntä asennetta ja ripeää työtahtia.

Edellytämme:
- Hygieniapassia
- Itsenäistä otetta työntekoon
- Joustavuutta työajoissa ja hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme:
- Runsaasti työtunteja
- Kannustan ilmapiirin

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä
Palkka: TES
Työn kesto: 2-6kk, mahdollisuus pidempään työsuhteeseen

Laita pikaisesti hakemusta osoitteessa: www.go-on.fi. Aloitamme haastattelut välittömästi. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun yksikönjohtaja Juha Lämsä p. 044 330 8810.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.