(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Etsimme elintarviketeollisuuden asiakasyritykseemme aktiivisia ja työhön tarttuvia, positiivisen asenteen omaavia tuotantotyöntekijöitä. Työ sisältää elintarviketeollisuuden erilaisia työtehtäviä tuotantolinjalla.

Hakijalta toivomme seuraavia ominaisuuksia:

-Reipas tekijä.
-Hyvä peruskunto (seisomatyö)
-Rutiininsietokyky linjastotyöhön 
-Huolellisuutta
-Mielellään aiempaa kokemusta elintarviketeollisuudesta, ei välttämätön
-Hygieniapassi

Työajat: iltavuoro (15-23). Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyö tammin loppuun. Tehtävästä on hyvä mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen palvelukseen.


Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja: Rekrytointivastaava Tii Möltsi, tii.moltsi@rtkpalvelu.fi, 044 412 4734

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.