Tuotantotyöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Etsimme tunnetulle pintakäsitelyalan asiakkaallemme tuotantotyöntekijää teollisuuden palvelukseen. Työ on 3-vuorotyötä siistissä tehdasympäristössä Turussa. 

Toivomme valmiutta 3-vuorotyöhön. Työ koostuu pääosin pakkaamisesta sekä tuotteiden ripustelusta / asettamisesta kuivumaan. Olet myös valmis opettelemaan tuotantolinjan käyttöä ja hallintaa.

Saat työhön hyvän perehdytyksen. Edellytämme oma-aloitteisuutta sekä ripeyttä ja kätevyyttä käsien käytössä, jonkin verran fyysisyyttä, halua oppia uutta, aitoa työhalua sekä rehtiä työskentelytapaa.

Lisäksi tarvitset auton, koska julkiset kulkevat 3-vuorotyöstä johtuen heikosti. Tarjolla on vakituinen työpaikka.

Työt alkavat nopealla aikataululla. Lähetä hakemus. Haastattelemme jo hakuaikana.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1171199
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2018
  • Hakuosoite: www-osoite