(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Kiinnostaako sinua työ elintarviketeollisuudessa tuotannon työtehtävissä vuorotyössä? Asiakkaamme Porvoossa tarvitsee lisää elintarvikealan tuotantotyöntekijöitä massanvalmistustehtäviin kuin myös laadun tarkkailuun. Työ on fyysisestä ajoittain ja vaatii hyvää peruskuntoa sekä rutiiniensietokykyä toistojen vuoksi.

Itse työnkuva on tuotantolinjastolla työskentelyä, nostelua, laatikoiden siirtelyä ja muuta vastaavaa. Työ itsessään ei ole vaativaa, mutta tahti on nopea ja esivalmisteet suhteellisen painavia.

Tarjoamme täydet viikkotunnit ja loistavan mahdollisuuden rekrytoitumiseen. Työntekopaikka ja mukavat työkaverit sijaitsevat Porvoon keskustan välittömässä läheisyydessä sekä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työt suoritetaan pääasiassa aamu-, ja iltavuoroissa mutta voi olla joskus yövuorokin tilaustilanteen mukaan.

Työssä käytetään tuotantokoneita, joten kaikenlainen mekaaninen ja tekninen osaaminen sekä ongelman ratkaisukyky on hyvästä mutta halusi oppia tätä katsotaan suureksi eduksi.

Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta elintarvikealalla työskentelystä tai tuotantotehtävistä. Sujuva suomenkielentaito on edellytys.

Huippuasenteella ja hyvällä työmotivaatiolla voi korvata työkokemusta !

Salmonellatodistus sekä hygieniapassi on hyvä olla, mutta hygieaniapassin voi myös suorittaa myöhemmin.

Sinä: olet hyvässä fyysisessä kunnossa, ahkera ja oma-aloitteinen, hae heti paikkaa. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä! Teemme haastatteluja hakuaikana.

Palkkaus parempi kuin elintarvike alan tes.

Taidot:
- Muu elintarviketyöntekijä

Pätevyydet ja kielet:
- Salmonellatodistus
- Hygieniapassi
- Suomi 2/5