(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Smile henkilöstöpalvelut Oy etsii asiakkaalleen, Piikkiö Works Oy:lle, reippaita tuotantotyöntekijöitä hyttikokoonpanoon Piikkiöön.

Piikkio Works Oy tarjoaa kokonaisia majoitusratkaisuja meri-, offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin. Ensimmäinen hyttitehdas perustettiin Piikkiöön, joka sijaitsee Lounais-Suomessa lähellä Turkua, jo vuonna 1982. Yli 30-vuotisen toimintansa aikana yhtiö on toimittanut yli 130 000 hyttiä ja kylpyhuoneyksikköä.

Piikkio Works Oy on erikoistunut valmistamaan räätälöityjä moduulihyttejä sekä kokonaisten hyttialueiden avaimet käteen ‑toimituksia kaikenlaisiin risteily- ja matkustaja-aluksiin sekä offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin.

Valmistus perustuu teolliseen sarjatuotantoon, omaan paneelituotantolaitokseen sekä Piikkiössä sijaitsevaan kokoonpanolaitokseen. Vuosittainen tuotantokapasiteetti on yli 6 000 hytti- ja kylpyhuoneyksikköä.

Piikkiö Works on MEYER TURKU OY:n tytäryhtiö.

 

Toimenkuva

Työnkuvaan kuuluu eri kokoonpanon vaiheet hyttimoduulivalmistuksessa, kuten pystytys, asennus, kalustus, loppuviimeistely ja pakkaus. Työtä tehdään uusissa hallitilioissa uuden liukuhihnan tahdissa. Tärkeimmät työvälineet ovat akkuruuviväännin ja hyvä asenne.

 

Odotamme sinulta

Aiempi kokemus tuotannollisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön. Edellytämme kuitenkin erinomaista työmotivaatiota ja oppimishalua. Kokonaisuuksien hahmottaminen ja itsenäinen työskentelyote kantaa pitkälle kyseisessä tehtävässä. Luonnollisesti peräänkuulutamme tarkkuutta ja luotettavuutta sekä halua sitoutua projektin loppuun.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle miellyttävän työympäristön ja hienon näköalapaikan vahvaan meriteollisuuteen. Pääsääntöisen työn päivävuorossa ma-pe klo 07.00 – 15.30 ja tes mukaisen palkkauksen. Työt ovat kestoltaan projektiluontoisia, n. 6 kk mittaisia. Kyseessä on kuitenkin yritys, jossa tilauskanta on vahvistettu vuosiksi eteenpäin, joten jatko mahdollisuudet ovat erinomaiset.

 

Mikäli yllä oleva paikka kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi nopeasti kuitenkin määräaikaan mennessä 20.07.2018. Haastattelemme jo haun aikana.

Rekrytointiprosessia hoitaa Smile henkilöstöpalvelut Oy ja lisätietoja tehtävästä antaa:

Aluejohtaja Juha Oksanen puh. 0400 946 007 tai juha.oksanen@smilepalvelut.fi

Yhteyspäällikkö Ninni Salama puh. 050 313 0659 tai ninni.salama@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.