(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme reipasta tuotantotyöntekijää Nurmijärvelle! Työtä tehdään automatisoidulla linjastolla ja kyseessä on 3-vuorotyö.

Hakijalta toivomme aikaisempaa työkokemusta tuotantotyöstä sekä reipasta ja joustavaa asennetta. Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä hyvän fyysisen kunnon. Työturvakortti tulee olla myös suoritettuna. Osaat toimia itsenäisesti ja vastuullisesti ottaen huomioon myös työturvallisuuden.

Tehtävään valittaville henkilöille tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Työsuhde on vakituinen ja palkka kilpailukykyinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi