(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Ylöjärvelle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

valmistamaan älykkäitä, uuden teknologian kylmäkalusteita.

Työ pitää sisällään uretaanielementtien valamista ja jatkojalostamista, mm. sahaamista ja listoittamista nykyaikaisissa tuotantotiloissa.

Odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, aiempaa työkokemusta esim. metalli- tai rakennusalalta. Hyvät kädentaidot ovat tärkeä lisä osaamisessasi. Arvostamme luotettavuutta ja tunnollisuutta sekä hyvää asennetta ja motivaatiota tuotantotyötä kohtaan. Tärkeintä on, että sinulla on halu oppia ja kehittyä ja koet, että sinulla on reipas tekemisen meininki.

Tarjoamme sinulle työpaikan alan johtavassa kylmälaitealan yrityksessä. Osaavalle tekijälle on mahdollisuus pitkäaikaiseen tai jopa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään annetaan kattava perehdytys. Työ sopii myös opiskelijalle tai jo valmiille tuotantotyön osaajalle. Työsuhteen pituus määräytyy sen mukaisesti.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista torstaihin 40h/vk, niin että perjantait on vapaat. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi: www.carrot.fi

Lisätietoja 0406899111/Satu

Carrot - Aamuksi töihin

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.