(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Etsimme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ kokoonpanotehtäviin Tampereelle. Haemme henkilöä, joka voi sitoutua työhön pitkäksi aikaa. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus vuokratyöjakson jälkeen työllistä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Työssä menestyminen vaatii ennen kaikkea kiinnostusta tarkkuutta vaativiin tuotannon työtehtäviin. Menestyt tehtävässä, mikäli sinulta löytyy sorminäppäryyttä, huolellista ja pitkäjänteistä työotetta. Pystyt toimimaan muuttuvassa työympäristössä sekä siedät rutiininomaisiakin tehtäviä. Sinulla on halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi.

Työssä kiinnitetään kumitiivisteitä erilaisiin metallisiin osiin. Työ sisältää myös pistehitsausta, hitsari sinun ei kuitenkaan tarvitse olla. Toistaiseksi työtä tehdään yhdessä vuorossa, mutta olethan tarvittaessa valmis työskentelemään myös kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn menestyvässä suomalaisessa yrityksessä. Pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa työporukkaa, sekä saat tietysti hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan paikkaa pian. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Konsultti Teija Rauhala, puh 040 585 1920.