(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haemme asiakkaallemme Lasiliiri Oy:lle Riihimäelle tuotantotyöntekijöitä.

Työtehtäviin lukeutuu erinäiset lasituotteiden tuotantoprosessin vaiheet, mm. hionta, kokoonpano, listoitus, leikkaus, tiivistys sekä laminointi.

Hakijalta edellytetään:

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Tarkkaa työskentelytapaa

- Valmiutta 2-vuorotyöhön, tarpeen vaatiessa keskeytyvään 3-vuorotyöhön.

Ja ennen kaikkea:

- Oikeaa asennetta ja halua oppia!

Hakijan eduksi luetaan hyvät ATK-taidot ja voimassa oleva trukkikortti.

Työ on 2-vuorotyötä, mahdollisuus keskeytvään 3-vuorotyöhön. Työn kesto on aluksi 6kk jonka jälkeen mahdollisuus jatkoon. Palkkaus Lasitus-, rakennuslasitus- ja lasinjalostusalan TES.

Hae paikkaa heti kotisivujemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi kautta, ja liitä mukaan CV. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa paikasta antaa Janne Malmisaari, puh. 044 412 4637, janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi