(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Oy Meluton Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018
Meluton Oy on suomalainen johtava ääneneristysratkaisuiden, laminoinnin ja muovauksen toimittaja, joka on toiminut jo vuodesta 1977. Olemme joustava ja luotettava yhteistyökumppani. Toimintamme perustuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa ja tavoitteemme on löytää aina asiakkaille sopivat kustannustehokkaat ratkaisut. Toimimme lukuisilla eri toimialoilla kuten vene-, erikoisajoneuvo-, urheilu-, jalkine-, laitevalmistus- ja rakennusteollisuuden parissa. Pääraaka-aineinamme ovat esimerkiksi erilaiset polymeerit kuten vaahtomuovit ja kalvot sekä kankaat, keinonahat, vanut, raskas- että kumimatot.

Haemme nyt Meluton Oy:lle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Vantaalle

Työssäsi operoit liekkilaminointikonetta sekä teet muita tuotannon työtehtäviä.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta tuotantotöistä, hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on ajoittain raskasta, halua oppia uutta sekä sitoutua pitempiaikaiseen työsuhteeseen.

Olethan reipas, oma-aloitteinen ja sinulta löytyy positiivista asennetta työtä kohtaan. Mikäli sinulta löytyy trukinajotaitoa sekä voimassaolevat tulityö- ja työturvakortit ovat ne eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vakituisessa, kokoaikaisessa työsuhteessa sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisessa toimintaympäristössä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan.

Rekrytoinnista vastaa Go On Helsinki.
Mikäli kiinnostuit avoimesta työpaikasta lähetä hakemuksesi www.go-on.fi sivujen kautta.